Курсове по английски език за ученици

от 2ри до 4ти клас

Учебна система: Fairyland 2, Fairyland 3 и Fairyland 4
Нива: Р2, P3 и Р4

Описание

Във Fairyland 2, 3 и 4 учениците продължават магическото си пътуване в английския език. Внимателно подбрани упражнения позволяват на учащите да упражняват четирите езикови умения – писане, четене, говорене и слушане. Новите думи се представят чрез цветни флашкарти и плакати. Забавни диалози с любими анимационни герои, стихове, песни и видео уроци задържат вниманието им на интерактивната бяла дъска и ги мотивират да продължават да учат.

и от 5ти до 12ти клас

Учебна система: Учебна система: Access 1, 2, 3 и 4
Нива: S1, S2, S3 и S4
Нива по
Европейската рамка
А1, А2, В1 и В2

Описание

Учебната система е разработена съобразно нуждите, възможностите и интересите на тийнейджърите. Интегрирано се развиват четирите основни речеви умения: слушане, четене, говорене и писане, както и знанията на учениците по граматика и лексика.

Тематичните уроци въз основа на разнообразни автентични източници са придружени от редовни видео уроци и интерактивни упражнения. Реалистичните диалози от ежедневни ситуации, игри, песни, работа по двойки и предизвикателни задачи поощряват личната ангажираност на учащия. В течение на учебната година напредъка на всеки ученик се контролира непрекъснато с помощта на тестове след всяка учебна единица.

За повишаване на комуникативните способности се правят проекти, ролеви игри и редовни разговори с преподавател от Англия. Учениците имат на разположение и безплатна бибилиотека от адаптирани и оригинални книги, с които да разширяват лексикалния си запас.

Разгледайте и нашите курсове за възрастни