Курсове по английски език за деца

на възраст 4-5 години

Учебна система: Happy Hearts Starter, Happy Hearts 1, Happy Hearts 2
Нива: J1, J2 и J3

Описание

Курсът е предназначен за обучението по английски език в детската градина. Забавните герои на учебната система превръщат обучението в едно изключително вълнуващо и запомнящо се преживяване. Това е специална програма за изучаване на английски език чрез слушане и говорене, съобразена със способностите и интересите на децата.

Ученето на чужд език в ранна възраст има благоприятен ефект върху интелектуалното развитие. То повишава умението за разбиране. В тази възраст децата са предразположени към възприемане и запомняне на различни езици така както учат майчиния си език.

В течение на курса малките ученици се научават да дават информация за себе си и се запознават с основни теми в английския език. В часовете се използва учебен комплект с цветни илюстрации. Материалът се представя и на интерактивна бяла дъска, където децата гледат на видео историите, които учат и правят интерактивни упражнения.

Курсове по английски език за деца на 6-7 години

Учебна система: Fairyland 1 и Fairyland Starter
Ниво: Р1

Описание


Учебникът Fairyland 1 вкарва децата в приказен свят на фантазии и приключения, където те учат и се забавляват. В тази атмосфера те развихрят своето въображение и творчески способности. Развиваните умения са главно слушане и говорене, но в същото време се развива и фината моторика, която спомага за овладяването на писането в предучилищна възраст и 1 клас.


В допълнение на това Fairyland Starter плавно въвежда английската азбука и начални умения за четене и писане. Материалът се представя и на интерактивна бяла дъска, където децата гледат на видео историите, които учат и правят интерактивни упражнения.

Разгледайте и нашите курсове за ученици